Napoletana PIZZA

Službeni uslov za autentičnu Napuljsku pizzu poćinje sa korom. Tijesto mora biti izrađeno od visoko rafiniranog pšeničnog brašna talijanskog tipa 0 ili 00. Tijesto je preliveno sirovim, pasiranim paradajzom San Marzano iz Italije. Mogu se koristiti dvije vrste mozzarelle sira, „Fior Di Latte“, napravljena od kravljeg mlijeka i „ Di Bufala“, napravljena od mlijeka vodenih bivola. Napokon , Napuljska Pizza preljevena je svježim bosiljkom i ekstra djevičanskim maslinovim uljem.

Prijava
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravila o privatnosti.

Password Recovery

Izgubili ste šifru? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem email poruke link za izradu nove šifre.

KORPA 0
PRIDRUŽI SE METROPOLIS ZAJEDNICI. SAZNAJTE PRVI I UČESTVUJTE U DARIVANJIMA