Metropolis tradicija stara već 25 godina je dobila potpuno novu web stranicu I web shop, gdje imate priliku “doživjeti” sve naše nove okuse I recepture ljetnog jelovnika, koji je pomno odabran I pripremljen od strane Metropolis tima.

Spoj brzo spremljenih “finger food” jela ili novitet poput klasične američke pizze, pa sve do tradicionalnih meksičkih specijaliteta, zasigurno će naći put do svačijeg ukusa I svih vaših kulinarskih želja.

 

BEZ

Vještačkih okusa, boja ili konzervansa.

BEZ

Zamrzavanja, konzervi i dodataka.

Jedan od prvih cafee – restoranskih brendova koji su se obvezali prema ciljevima za lokalnu i organsku proizvodnju.

Prvi cafee-restoranski brend koji se obavezao da će koristiti samo odgovorno uzgojeno meso s jednim od najviših standarda za dobrobit životinja.

Slatki svijet

Posebno naglasak su dali I naši strucni Metropolis slastičari, koji vas uvode u slatki svijet Metropolisa na sebi svojstven nacin prateći svjetske trendove I novitete.

Kafa i čaj

A zadnju notu užitka I prepustanja dozivite sa kvalitetno probranom “Metropolis” Espresso mješavinom robuste I arabike za svako dobro jutro ili ugodni popodnevni izlazak.

Dobrodosli u naš Metropolis svijet!

Podržavamo ljude koji žive naše vrijednosti pružajući im stvarnu ugostiteljsku i kulinarsku obuku, mogućnosti za karijeru i velike beneficije.

Jedan obrok možda neće promijeniti svijet, ali način na koji ga pripremamo može.

 
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

KORPA 0

ZADNJE PREGLEDANO 0

PRIDRUŽI SE METROPOLIS ZAJEDNICI. SAZNAJTE PRVI I UČESTVUJTE U DARIVANJIMA